Egy évig minden nap ...

A videó megosztókon kalandozva megszámlálhatatlan táncos videót nézhetünk meg.Minden stílusban a világ minden tájáról jelen vannak a táncosok a youtubon vagy más hasonló oldalakon.Vannak, akik csapatban, párban, vagy egyedül táncolnak a képernyőn.A tudásszint is nagyon különböző az egyes táncosoknál.

Manapság nehéz kitűnni a tömegből csupán egy videó feltöltésével, egy lánynak mégis sikerült.A videója néhány nap alatt milliós nézettséget ért el, pedig nem profi kamerával volt felvéve, a helyszínek is átlagosak voltak, és a videó maga nincs két perces.


A címe: Egy lány aki megtanult egy év alatt táncolni

Önmagát videózta le minden nap ahogy táncol egy éven keresztül.Egyedül tanulta a mozdulatokat, csiszolta a mozgását, küzdött, hogy elérje a célját.A videóba csak a fontosabb részeket vágta be, ahol már látható a különbség az előző szakaszhoz képest.Az igazi fejlődés mégis a videó legeleje és a legvége között érezhető.


Nekem nagyon tetszik ez a történet. És véleményem szerint nem csak táncolni tanult meg ez a lány, ez sokkal többről szól. Az egy év alatt rengeteg önbizalmat is szerzett, látszik, ahogy az elején még a tükörben sem szívesen nézi a saját mozgását, a végén viszont már vállalja közönség előtt is a tehetségét, hiszen egy metróállomáson kezd el táncolni.

A tánc által szerzett önbizalmat életünk minden területén képesek vagyunk hasznosítani.
Szerintem mindenki számára tanulságos ez a rövid történet két okból is:Az egyik az, hogy bebizonyítja, hogy ha valamit elhatározunk, azt el tudjuk érni, egyedül, mindenféle segítség nélkül.A másik pedig az, hogy ha ez a lány egyes egyedül egy év alatt ilyen fejlődésen ment keresztül, akkor képzeld el, hogy egy tánccsoportban, táncoktató segítségével, rövidebb idő alatt milyen mozgásod alakulhatna ki!Tudod, hol vannak az elérhetőségeim, ugye? wink

Videó forrása: youtube.com

Tetszett a bejegyzés? Szólj hozzá! (e-mail cím nem kötelező)

Az oldal teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll,

a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző,

Viski Anita engedélyével lehetséges.