Fitt-Force

A Fitt-Force a tiszaújvárosi Fitt-Dance és az All-Round Force évente, rendszerint nyáron megrendezett közös workshopja.

A két hip-hop tánccsoport összesen három táncoktatójától három különböző stílusban tanulhatnak a táncosok egy egész napos program keretében.

2016 A kezdetek

A tiszaújvárosi Fitt-Dance és a debreceni All-Round Force első közös workshopja 2016. augusztus 13-án került megrendezésre Tiszaújvárosban a Fitt-Dance tánccsoport tánctermében.

A három hip-hop táncoktató (Katlan Judit, Bócsi Attila és Viski Anita) célja az volt, hogy tánccsoportjaikat megismertetik egymással, és egy egyszeri egész napos ingyenes workshopot rendeznek táncosaiknak.

A táncoktatók három különböző stílusban tartottak órát a táncosok tudásának minél szélesebb körű fejlesztése érdekében.Katlan Judit street jazz órát tartott, Bócsi Atilla megismertette a táncosokkal a break dance alapjait, Viski Anita old school stílusban készített koreográfiát.A nap vidám hangulatban telt, annak ellenére, hogy a megeröltető táncórák után a táncosok nagyon elfáradtak a nap végére.A három táncoktató a rendezvényt a barátságos együttműködés jegyében szervezte, hangsúlyozva, hogy a tánccsoportok nem ellenfeleik egymásnak, hiszen a tánc szeretete összeköti őket.

Forrás: Tiszaújvárosi Krónikák

Aztán...

A résztvevők visszajelzései és a rendezvény sikere után a táncoktatók elgondolkodtak, hogy ezt a workshopot akár évente meg lehetne ismételni.

2017  A folytatás

Végül Judit, Attila és Anita döntöttek; újra megrendezik a találkozót 2017-ben is, immáron nevet is adva az eseménynek: FITTFORCE

Forrás: Tiszaújvárosi Krónikák

Találkozunk 2018-ban is!